De speel & leer spoorbaan voor kinderen

Wat is het KidsProject?

Voor het gebruik op (modelspoor)beurzen, in (kinder)ziekenhuizen, verpleeghuizen, scholen, kinderfeestjes en evenementen heeft het KidsProject een transporteerbare modelbaan met de bekende houten treintjes. (Brio, Ikea, Eichhorn, etc.).  

Wij bieden dit zo eenvoudig en goedkoop mogelijk aan, aan iedereen die deze modelbaan een poosje wil gebruiken. Denk hierbij aan een ziekenhuis, een club die een open dag hebben, verpleeghuis, een beursorganisator, een museum, een school, een verjaardagsfeestje. Onze houten treinbaan is voor een dag(deel) of zelfs weken of maanden te huur en voor goede doelen soms zelf gratis! Benieuwd naar de prijzen en voorwaarden? Neem dan contact met ons op. 

Naast verhuur geven wij onze houten treinbaan gratis een paar weken weg aan bijvoorbeeld een ziekenhuis of bijvoorbeeld een verzorgingshuis. Het spelen met deze houten modeltreinen is een plezier voor de kleinere jeugd en geeft papa, mama, opa en oma even een rustmomentje terwijl de kinderen opgaan in hun wereldje samen met de treintjes. Even geen gedoe, even geen zorgen, even een moment voor hunzelf of een mooi moment om samen met opa of oma te spelen. De gratis inzet is helaas beperkt (we zijn afhankelijk van sponsoren om dit te kunnen financieren) en we kunnen dus helaas niet alle activiteiten uitvoeren die we zouden willen. Maar…..heeft u een GOED idee waarom wij onze treinbaan gratis en voor niets bij u kunnen inzetten… stuur een email met een leuke onderbouwing en wij nemen zsm contact met u op.